Velkommen til DR Spire

DR Spire byder pædagogisk personale, børn og forældre i daginstitutioner velkommen til et nyt leg- og læringsunivers med masser af gratis materialer.

Pædagogen Lottie fra daginstitutionen Hellebælle fortæller om, hvordan det har været at arbejde med forløbet "Dyredetektiverne" fra DR Spire

Måske har børnene allerede reddet fuglene sammen med DR Ramasjang, undret sig over følelser med Thomas Buttenschøn fra ’Luk op, Luk i’, øvet trafik som ’Sikker & Søn’, eller sunget og kørt i store maskiner som Motor Mille?

Nu fortsætter legen som læring, når DR præsenterer sit gratis og digitale læringstilbud til daginstitutionerne, DR Spire.

DR Spire er et pædagogisk, interaktivt univers fyldt med leg- og læringsmateriale, som tager udgangspunkt i læreplanstemaerne. Ved hjælp af børnenes yndlingsværter og DR’s danske kvalitetsindhold inspirerer DR Spire børnehavebørnene og deres pædagoger til kreativitet, leg og læring på legepladsen, stuen eller på tur.

Læringstilbuddet DR Spire rummer masser af aktiviteter og planlægningsredskaber, hvor pædagoger og børn sammen løser opgaver, bliver klogere på verden og leger i rammerne af det velkendte Ramasjang-univers.

Læs mere om, hvordan I bruger DR Spire, og hvad et leg- og læringsforløb indeholder i ”OM DR Spire”.

Vil du i kontakt med redaktionen bag DR Spire, så skriv en e-mail til Spire@dr.dk.