Årets bedste defensive midtbanespiller er...?

Se afstemningen og de nominerede i kampen om at blive årets bedste defensive midtbanespiller på DR Sportens "Europahold 2011".

Bastian Schweinsteiger under træning i Bayern (Foto: Andreas Gebert © Scanpix)

I løbet af december kan du være med til at sætte årets hold i Europa sammen med DR Sporten.

I disse dage præsenterer vi hver hverdag ti navne til hver plads samt trænerposten, og til sidst præsenterer vi de navne, der har fået flest stemmer, og som dermed "udgør" årets hold i Europa 2011.

Der findes i dag mange forskellige opstillinger, men vi har valgt en klassisk 4-4-2-opstilling, og vi er i dag nået til pladsen som defensiv/kontrollerende midtbanespiller.

Stem på din favorit her til højre og deltag i debatten nederst på siden.

Xabi Alonso, Real Madrid/Spanien

Ligger og fordeler spillet hos både Spanien og Real Madrid som en quarterback. Den ideelle box-to-box-spiller.

Real Madrids Xabi Alonso (Foto: Susana Vega © Scanpix)

Sergio Busquets, FC Barcelona/Spanien

Har spillet nogle enkelte kampe i midterforsvaret, men ellers har han været Barcas effektfulde oprydder og i gangsætter bagest på midtbanen.

Daniele de Rossi, AS Roma/Italien

En af de senere års bedste italienske spillere. Store lederevner og meget alsidig. Spiller en stor rolle på landsholdet, der har haft stor succes i 2011.

Sami Khedira, Real Madrid/Tyskland

Laver ikke meget spektakulært, men han er stabil på et højt niveau, arbejder hårdt og udfylder eksemplarisk sin rolle hos Real Madrid. 

William Kvist, Stuttgart/Danmark

Bliver ved med at udvikle sig. Er blevet en af landsholdets vigtigste spillere, og sommerens skifte fra FC København til Bundesligaen er også gået imponerende godt.

Lucas Leiva, Liverpool/Brasilien

Hård hund, som er blevet fast mand på landsholdet, men det har primært været for Liverpool, at han har haft succes. Blev skadet for kort tid siden.

John Obi Mikel, Chelsea/Nigeria

Har i en lettere anonym rolle nu i en del år gjort det grove arbejde på London-midtbanen. Er p.t. en af få nigerianske spillere med stor succes i Europa.

Andrea Pirlo, Juventus/Italien

I foråret virkede han lidt slidt. Men efter skiftet fra AC Milan til Juve i sommerpausen er han tilbage på niveau fra midten af det foregående årti.

Bastian Schweinsteiger, Bayern München/Tyskland

Var ikke helt på toppen i foråret, men har både for klub- og landsholdet igen været forrygende det meste af efteråret.

Yaya Touré, Manchester City/Elfenbenskysten

Var en dyr mand, da han blev hentet til England. Men han har været god og værdifuld med sin energi, der skaber plads til de mere kreative spillere på holdet.

Facebook
Twitter