Sara Slott må se langt efter VM-revanche i Birmingham

Danskeren måtte nøjes med en femteplads i den engelske Diamond League-stævne, og hun fik dermed ikke revanche efter skuffelsen ved VM.

Sara Slott Petersen ved VM i London, hvor hun ikke nåede finalen. (Foto: Dylan Martinez © Scanpix)

Efter et skuffende exit i semifinalen ved atletik-VM på 400 meter hæk havde Sara Slott Petersen lagt op til revanche ved Diamond League-stævnet i Birmingham.

- Min målsætning er selvfølgelig at få revanche, men det er et stærkt felt, om muligt stærkere end VM-finalen. Så jeg håber at kunne bevise, at jeg er langt bedre, end det jeg viste i London, sagde hun inden løbet i den midtengelske storby.

Sådan kom det dog ikke til at gå for den danske OL-sølvvinder, der sluttede som nummer fem i et stærkt besat felt.

Sara Slott Petersen kom i mål i tiden 55,28 sekunder, hvilket var hurtigere end hendes tid ved VM i semifinalen, hvor hun måtte se briten Eilidh Doyle snuppe den sidste finaleplads for næsen af hende på en bedre tid.

I Birmingham var Eilidh Doyle igen en smule hurtigere end Sara Slott, og hjemmebanefavoritten sluttede på fjerdepladsen foran danskeren.

Sejren gik til verdensmesteren fra 2015, Zuzana Hejnova, mens USA’s Dalilah Muhammad og jamaicaneren Janieve Russell sluttede som nummer to og tre.

Der resterer nu fire løb, før Sara Slott Petersen sætter punktum for sæsonen, og det er blandt andet sæsonens to store finalestævner i Diamond League i Bruxelles og Zurich.

Facebook
Twitter