Sara Slott tilbageerobrer dansk rekord efter tabt væddemål

Atletikstjernen Sara Slott Petersen måtte efter tabt væddemål stille op i 200 meter ved inde-DM. Det kastede en sejr og en rekord af sig.

Sara Slott Petersen er igen den hurtigste på 200 meter i Danmark. (Foto: OLe Nielsen © Scanpix)

Da Sara Slott Petersen for nogle uger siden mistede sin danske rekord på 200 meter til klubkammeraten Mette Graversgaard, så missede atletikstjernen også mulighed for at få lidt lækkert på Graversgaards regning.

- Hun (Sara Slott Petersen red.) skrev på Instagram, at hvis jeg ikke tog hendes danske rekord, så skulle jeg give en is. Jeg tog udfordringen op og svarede, at hvis jeg tog den, skulle hun stille op på 200 meter til DM, fortalte Mette Graversgaard til DR Sporten forleden.

20-årige Graversgaard tog rekorden på 200 meter i et stævne i Sverige, så Sara Slott Petersen måtte altså dermed stille op i 200 meter ved inde-DM.

Lørdag stod de to så overfor hinanden i finalen i 200 meter ved inde-DM, og her tog Sara Slot Petersen sin danmarksrekord tilbage.

Sara Slot Petersen har ikke løbet 200 meter i tre år, men det var ikke til at se i Skive, hvor stjernen kom ind i tiden 23,87 sekunder.

Facebook
Twitter