VIDEO Daniel Wagner vinder sin anden guldmedalje ved EM i para-atletik

Forleden vandt Daniel Wagner EM-guld i længdespring, og i dag nappede han en medalje af samme karat efter en sejr på 100-meteren.

Daniel Wagner kunne ikke have håbet på et bedre EM i para-atletik, som han søndag fuldendte med en guldmedalje på 100-meteren.

25-årige Wagner - der konkurrerer i T63-klassen for personer, der enten har deformiteter i benet over knæet eller proteser fra over knæet - var inden finalen favorit og den værdighed levede han op til med et løb i tiden 13 sekunder og 10 hundrededele.

- Det føles skønt. Det er første gang, jeg vinder guld på 100-meteren ved EM. Tiden var ikke noget at prale af, men ved de her mesterskaber er det jo medaljerne, der tæller, siger Daniel Wagner.

Perfekt mesterskab

Det er den anden guldmedalje, som den 25-årige dansker vinder ved stævnet i Berlin. Tidligere på ugen vandt han også guld i længdespringskonkurrencen, hvor han slog sin konkurrent gennem mange år, tyske Heinrich Popow.

- Nu har jeg fået to guldmedaljer, og det kan man jo ikke være andet end glad for, så det var en god afslutning på et perfekt mesterskab, siger Daniel Wagner.

Med Wagners guldmedalje på 100-meteren ender Danmark med at rejse fra EM med i alt syv medaljer – en færre en Parasport Danmarks målsætning om otte medaljer.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk