VIDEO Gal nordmand sendt ud af VM: Han er et røvhul

Der var norsk dramatik under kvalifikationen til VM-semi-finalen i mændenes 1500 meter.

Nordmanden Henrik Ingebrigtsen, der i nat skulle forsøge at kvalificere sig til semi-finalen i mændenes 1500 meter, var mildest talt rasende efter løbet, der sendte nordmanden ud af dette års VM i atletik.

- Det er ikke min fejl, at ham briten mister hovedet og er et røvhul i feltet. Det er ikke noget, jeg kan tage højde for, fortæller han til NRK umiddelbart efter løber.

Henrik Ingebrigsten følte sig i den grad snydt, fordi den britiske løber Charlie Grice i det næstsidste sving skiftede bane, og løb ind foran Henrik Ingebrigtsen, der blev ramt af britens pigsko. Sammenstødet resulterede i, at nordmanden mistede balancen og var ved at snuble og faldt langt ned i feltet.

Klage blev afvist

- Jeg er meget skuffet og opgivende, fortæller Henrik Ingebrigtsen, der efterfølgende indgav en klage, som desværre for nordmanden blev afvist.

Ingebrigtsen endte som nummer ni i sit heat, hvilket ikke var nok til at kvalificere sig til semi-finalen. Det var nemlig kun de seks bedste tider uden for top-6 i hvert heat, der gik videre. Han kom ind i tiden 3.43.97, som 13. bedste.

Facebook
Twitter