VIDEO Sara Slott er blevet til Anders And-figuren Petra Pott

Den danske atletikstjerne har fået lov til at gæsteoptræde i en særudgave af Anders And-tegneserien.

Mickey Mouse, Georg Gearløs og Andersine.

De velkendte karakterer fra Anders And-universet står i kø, men i anledning af det igangværende EM i atletik har de populære navne fået selskab af en helt ny tegneseriefigur:

Petra Pott Simonsen.

Hun er hækkeløber præcis ligesom hendes inspirationskilde fra den virkelige verden, Sara Slott Petersen.

- Jeg blev kontaktet af min manager i efteråret 2017, som spurgte, om jeg synes det kunne være sjovt at deltage i som reklame for EM, siger hun - altså Sara Slott Petersen, som i første omgang troede, at forespørgslen kunne blive en guldrandet forretning.

- Jeg tænkte: 'Yes, så er der sikkert gode penge i det', så sagde hun (manageren, red.), at der ikke var penge i det, men vi kunne få lov til at få bladet, siger Sara Slott Petersen med et grin.

Den særlige udgave af Anders And findes på både dansk og tysk, men i Tyskland har Sara Slott Petersen fået lov til at beholde sig eget navn. (Foto: Mikkel Bartholdy © (C) DR Nyheder)

Selvom hun ikke selv har været den store Anders And-læser, er hun alligevel ret bevidst om den anerkendelse og opmærksomhed, som følger med livet som ny borger i Andeby.

- Jeg kan godt mærke, at der er mange, som synes det er ret fedt, så det kan godt være, at det peaker for mig nu.

Få hele forklaringen fra Sara Slott Petersen i videoen øverst i artiklen. Hun og de øvrige hækkeløbere skal løbe semifinaler onsdag kl. 19.05. Løbene kan ses på DR3 og DRTV.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk