Badminton-konflikt: Boe uddeler stikpiller på sociale medier

Badmintonstjernen langer ud efter både Dansk Badminton og pressen på de sociale medier.

Badminton Danmarks brud med fem landsholdsspillere har fået Mathias Boe til tasterne på de sociale medier. (© Scanpix)

Mathias Boe har bevæget sig på kanten af det diplomatiske på de sociale medier gennem de seneste dage.

Efter Badminton Danmark i fredags valgte at ekskludere Mathias Boe, hans doublepartner Carsten Mogensen, samt Kamilla Rytter Juhl, Joachim Fischer Nielsen og Christinna Pedersen fra landsholdet, har Boe lagt adskillige posts på sociale medier, hvor han både kritiserer og gør grin med Badminton Danmark.

- Tid til forandring og nye begyndelser. Jeg vil aldrig få vredet armen om af så triste og svage personer", skrev han i fredags på sin twitterprofil og anvendte hashtagget '#cookiegate' med reference til den verserende sponsorstrid mellem småkagefirmaerne Kjeldsen og Danida, hvis sponsorater har udløst hele konflikten.  

https://twitter.com/mathiasboe/status/589128876254703616

Den dobbelte All England-vinder lagde i går nedenstående foto af en reklame for badmintonligafinalen, der spilles torsdag, hvor alle spillere på plakaten har Kjeldsen-logoet på maven, med smileyer, der græd af grin.

https://twitter.com/mathiasboe/status/589710747690733568

- Har I ikke bedre spillere?

I går eftermiddags postede den flittige bruger af sociale medier så et billede af en surmulende Viktor Axelsen, der stadig har bevaret sin plads i VM-truppen, idet han ikke har en part i sponsorkonflikten. Boe spørger med slet skjult ironi, om Badminton Damark vitterligt ikke har bedre spillere end Axelsen, som Boe angiveligt netop havde slået til træningen.

https://twitter.com/mathiasboe/status/589831446317178882

Derudover blev der i går lagt følgende statement ud på Boe og Mogensens fælles Facebookprofil, hvor de takker deres fans for støtten og skriver, at de nu er ved at komme videre. Samtidigt skriver de også, at de finder det trist, at pressen kun interesserer sig for dem, når der sker dårlige ting.

Dansk Badminton har netop udnævnt fem nye spiller til VM, efter det i går blev slået fast, at Boe, Mogensen, Fischer, Pedersen og Juhl definitivt var ude af billedet til denne turnering.