Ærgerlig Pedersen tager skylden for finalestryg

Den danske mixeddouble ramte ikke niveauet i finalen ved All England og særlig Christinna Pedersen var skuffet over sin egen indsats.

De to danskere var tæt på chanceløse i finalen. (Foto: Andrew Boyers © Scanpix)

De havde på forhånd prøvet det meste, men aldrig før havde Christinna Pedersen og Joachim Fischer stået i en mixeddoublefinale ved All England.

Derfor var søndagens kamp mod indoneserne Praveen Jordan og Debby Susanto også en af karrieren største. Skuffelsen over det klare nederlag i to sæt med cifrene 21-12 og 21-17 der fulgte, var derfor tilsvarende stor.

- Det var fedt at komme frem til finalen, men det var bestemt ikke fedt at spille den i dag, siger Christinna Pedersen, der langt fra var tilfreds med sin egen indsats.

- Jeg leverer en dårlig indsats, og jeg var bestemt ikke der, hvor jeg gerne ville være rent fysisk. Jeg spiller et elendigt første sæt. Det går for langsomt og med for mange fejl, så kort kan det egentlig siges. Det er vores fight, der gør at vi har muligheder, men vi halser hele tiden for langt efter.

Stærke modstandere

- Men jeg må bare erkende, at jeg havde svært ved at følge med i dag, og så får han meget at arbejde med, siger hun med henvisning til makker Joachim Fischer, der anerkendte modstandernes overlegenhed.

- Det gør selvfølgelig lidt ondt, men sådan er det jo. Vi mødte et par, der var bedre end os i dag, og det må vi også acceptere. Med det vi kom med i dag, så var vi bare ikke gode nok.

- Nu må vi tage hjem og stille og roligt komme videre fra det her, og det tror jeg også, at er om et par dage, for vi er stolte over, at vi kan blive ved med at være med fremme, siger han.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve