Antonsen giver schweizer kniven ved European Games

Badmintonspilleren Anders Antonsen er sikkert videre til kvartfinalen.

Verdensranglistens nummer 142 udgjorde ikke de store vanskeligheder for Anders Antonsen i ottendedelsfinalen ved European Games.

Den danske singlespiller, der er nummer 13 i verden, vandt torsdag sikkert med 21-15, 21-8 over Christian Kirchmayr fra Schweiz.

Christian Kirchmayr var overraskende godt med i første sæt, hvor Anders Antonsen havde lidt problemer med at komme i gang med storspillet.

Det ændrede sig i andet sæt, som blev en anderledes ensidig affære med danskeren i førersædet.

Andenseedede Anders Antonsen skal i fredagens kvartfinale møde briten Toby Penty. Her vil danskeren igen være favorit til at vinde.

Succes i damesinglerne

I damesingle er både Line Kjærsfeldt og Mia Blichfeldt også videre til kvartfinalerne efter sejre i torsdagens ottendedelsfinaler.

Topseedede Kjærsfeldt vandt 21-15, 21-5 over Airi Mikkalä fra Finland i en kamp, der aldrig blev spændende.

Til gengæld måtte Blichfeldt bruge tre sæt til at udmanøvrere israeleren Ksenia Polikarpova, som blev slået 21-17 i afgørende sæt.

Herredouble spiller sig videre

Tæt var det også, da den topseedede herredouble Anders Skaarup og Kim Astrup spillede sig videre til semifinalen.

Franskmændene Thom Giquel og Ronan Labar strittede godt imod, men danskerne sled sig til en favoritsejr med cifrene 23-21, 20-22 og 21-17.

Danmark er også repræsenteret i kvartfinalen i mixeddouble, da Niclas Nøhr og Sara Thygesen også havde succes torsdag i den tredje og sidste gruppekamp.

Niclas Nøhr og Sara Thygesen tabte kun sølle 11 point undervejs, da den danske duo vandt med hele 21-4, 21-7 over spanierne Alberto Zapico og Lorena Usle.

Danskerne vandt dermed to ud af tre gruppekampe og går videre til kvartfinalen som toer i gruppen.

/ritzau/

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter