Axelsen om vild idoldyrkelse: Vi er jo født med bar røv allesammen

India Open-vinderen bliver nærmest dyrket som en rockstjerne i Asien, men tager virakken helt afslappet.

Fynboen Viktor Axelsen vandt søndag India Open foran et begejstret publikum. Den unge dansker er umådeligt populær i det badmintonglade Asien, hvor han alle steder tiljubles, som var han en af deres egne.

- Jeg er mega glad og stolt over det. Det er en fed anerkendelse at få. Herude vokser badmintonsporten helt vildt. Man kan virkelig mærke, at der er nogle, der vil én det godt, siger Viktor Axelsen, hvis popularitet blandt den kvindelige del af badmintonpublikummet godt kan minde om noget, der normalt ellers kun er rockstjerner forundet.

- Det er lidt overvældende nogle gange, fordi vi er allesammen født med bar røv, så det føles lidt vildt, men jeg sætter stor pris på det. Men når de begynder at græde og sådan noget der, så står jeg sgu lidt af nogle gange.

Viktor Axelsen var ganske suveræn i finalen, hvor Chou Tien Chen fra Taiwan blev besejret med overbevisende 21-13, 21-10. Der var stort ingen svinger i valsen fra Axelsen.

- Jeg var rigtig glad for det spil, jeg viste i dag. Jeg synes, jeg spillede på et højt niveau og kunne godt mærke, at min modstander havde det svært, siger Viktor Axelsen, der i finalen kunne trække på den erfaring, han har fået i tidligere finaler samt den flotte OL-turnering i Rio sidste sommer, hvor han tog en bronzemedalje med hjem til Danmark.

- Hvis jeg tænker tilbage på mine første Super Serie-finale og den, jeg spiller i dag, så er der en helt anden indre ro. Det er en helt unik erfaring, som jeg er rigtig glad for at have fået. Det kunne jeg bruge i dag, siger den 23-årige verdensstjerne.

Facebook
Twitter