Blichfeldt havde håbet på at tage et sæt - i stedet tog hun sejren

Mia Blichfeldt sendte tirsdag aften den spanske stjerne Carolina Marín ud efter tre tætte sæt i Denmark Open.

Mia Blichfeldt tog en kæmpe sejr i første runde ved Denmark Open. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Mia Blichfeldts glemmer nok ikke de seneste par dage.

Så sent som søndag aften vandt hun Super 100-turneringen Dutch Open, hvilket var Danmarks bedste damesingles første sejr på World Touren.

Tirsdag skulle hun følge op på det resultat mod den forsvarende verdensmester og OL-guldvinder Carolina Marín, der stod klar på den anden side af nettet i Odense Idrætshal ved Denmark Open.

Med sætcifrene 21-19, 14-21, 21-19 sendte Blichfeldt sin spanske stjernemodstander ud af turneringen, og det var da lidt af en overraskelse.

- Jeg havde en målsætning om at vinde et sæt, men jeg læste hendes slag rigtig godt, så det var super fedt. Det var lidt vildt, lyder det fra Mia Blichfeldt.

Tre matchbolde skulle der til før Mia Blichfeldt var klar til anden runde, og da det endelig var en realitet efter to missede af slagsen, så var det en smule svært at forstå.

- Da jeg får 20 point, så ville jeg bare hurtigt op og serve, så jeg ikke nåede at lade så mange tanker løbe gennem mit hoved. Jeg følte lidt, at min verden stoppede, da jeg vinder. Jeg laver ikke engang en jubelscene, jeg står bare lidt op kigger, siger Blichfeldt.

Næste opgave for Mia Blichfeldt er torsdag, hvor Gregoria Tunjung fra Indonesien venter. Men om danskeren nu er favorit, det er svært at sige.

- Jeg synes, jeg har en god mulighed for at spille mig videre. Men det kræver, at jeg tager arbejdshandskerne på. Det bliver spændende at se, siger Mia Blichfeldt.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter