Christinna Pedersen stopper på badmintonlandsholdet

En ændret livssituation betyder, at den danske verdenstopspiller Christinna Pedersen stopper på det danske landshold.

En af Danmarks bedste doublespillere gennem tiden Christinna Pedersen stopper på landsholdet, skriver Badminton Danmark i en pressemeddelelse.

- Jeg har valgt at stoppe, fordi min livssituation har ændret sig, efter jeg er blevet mor. Det har på ingen måder været en nem beslutning på grund af mit rigtige gode makkerskab med Mathias (Christiansen, red.), siger Christinna Pedersen.

Christinna Pedersen danner privat par med tidligere badmintonspiller Kamilla Rytter-Juhl, der selv indstillede sin landsholdskarriere i forbindelse med, at parret blev forældre tidligere på året.

De to har sammen vundet sølv ved OL i Rio i 2016.

Kamilla Rytter-Juhl (tv.) og Christinna Pedersen har svært ved at forstå, at de har vundet sølv ved OL i Rio 2016. (Foto: Ruben Sprich © Scanpix)

Fortsætter i den danske liga

Med en All England-titel, flere Denmark Open-titler, fem VM-medaljer, to OL-medaljer og adskillige andre titler i bagagen stopper Pedersen på landsholdet, men hun fortsætter i den danske liga.

Hun deltager i sin sidste turnering med doublemakkeren Mathias Christiansen i Swiss Open, som spilles i denne uge.

- Der er ingen tvivl om, at jeg kommer til at savne det, men jeg må også erkende, at jeg de seneste måneder har haft svært ved at finde den samme drivkraft, som jeg tidligere har haft, siger hun.

I videoen øverst i artiklen kan du se et af højdepunkterne i Christinna Pedersens karriere, da hun sammen med makkeren Kamilla Rytter Juhl tog sejren i semifinalen ved OL i Rio forrige år.

Damedoublen endte dog med at tabe finalen.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk