Christinna Pedersens afløser er fundet til dansk mixeddouble

Mathias Christiansen skal fremover spille sammen med den 19-årige Alexandra Bøje.

Mathias Christiansen har hurtigt fundet sig en ny makker i mixeddouble. (Foto: Mads Claus Rasmussen © Scanpix)

Siden Christinna Pedersen annoncerede sit stop på landsholdet, har Mathias Christiansen været på jagt efter en ny makker i mixeddouble.

Nu er hun fundet. Navnet er Alexandra Bøje.

Bøje spillede sidste år sammen med Joachim Fischer, men badmintonforbundet vurderede, at hun skulle have en ny makker for at fortsætte sin udvikling.

Siden blev hun sat sammen med Mads Pieler Kolding, men det samarbejde sluttede, nærmest før det var begyndt.

Nu venter så en tredje doublemakker ved navn Mathias Christiansen. Og han glæder sig til det nye samarbejde.

- Det er rigtigt spændende projekt at gå ind i, og jeg glæder mig meget til at komme i gang. Der er ingen tvivl om, at Alexandra er ekstremt talentfuld og allerede nu spiller rigtig godt. Så jeg glæder mig til at arbejde sammen med hende og til at udvikle os sammen, siger han i pressemeddelelse fra Badminton Danmark.

Målet er OL

Før Christinna Pedersen annoncerede, at hun ville trække sig fra samarbejdet med Christinna Pedersen, var den danske dynamitduo et godt bud på en OL-medalje i Tokyo næste år.

Men nu nedjusteres forventningerne en lille smule, fortæller Mathias Christiansen.

- Det er fedt, at jeg så hurtigt kan gå ind i et nyt projekt. Det er dog klart, at Alexandra og jeg nok ikke topper lige med det samme, men derfor vil vi jo stadig rigtig gerne forsøge at kvalificere os til OL. Så det er godt, at vi kan starte op allerede nu og få en lang træningsperiode inden første turnering.

Nu får hun chancen for at spille sammen med Mathias Christiansen, som siden efteråret 2017 har dannet par med Christinna Pedersen.

Den nye mixeddouble spiller deres første turnering sammen, når fjerbolden sendes over nettet ved Canada Open i midten af juni.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk