Dansk badminton-duo slog verdensmestre og sigter efter første finale

Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen spiller lørdag eftermiddag semifinale i China Open.

Anders Skaarup Rasmussen (venstre) og Kim Astrup (højre) er klar til semifinalen i China Open efter en flot sejr over de kinesiske verdensmestre. (Foto: Sajjad Hussain © Scanpix)

Den danske herredouble i badminton, Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen, er klar til at møde Hung Ling Chen og Chi-Lin Wang fra Taiwan i semifinalen af China Open.

Danskerne tabte til den taiwanske duo i sidste uge i Japan Open, men Anders Skaarup Rasmussen tror på, at danskerne kan tage sejren denne gang.

- Vi tabte jo til dem for en uge siden, men det var ikke vores bedste kamp overhovedet, og vi synes, at de spillede rigtig godt. Hvis vi kan ramme vores niveau fra en af de andre dage i turneringen her, så tror jeg på, at vi kan spille lige op med dem. Så handler det om at vise, at vi vil vinde mere, end de vil, siger Anders Skaarup Rasmussen.

Den danske double har vist deres bedste spil frem i Kina, hvor de på vejen til semifinalen blandt andet har slået det tyske par Mark Lamsfuss og Marvin Seidel og de kinesiske verdensmestre Li Junhui og Liu Yuchen.

Selvom den danske double har spillet godt i Kina, så var Anders Skaarup Rasmussen overrasket over, hvor hurtigt de ekspederede de kinesiske verdensmestre ud af turneringen.

- Vi har det super dejligt. Vi er ikke så fysisk medtaget, som vi burde have været. Det var en kortere dag på kontoret, end vi turde have håbet på, siger Anders Skaarup Rasmussen.

- Vi synes, at vi har spillet rigtig godt i løbet af turneringen. Vi har haft en stor tro på os selv inden kampen og vidst, at de skulle spille godt, for at slå os.

Den danske double har ikke stået i en finale før, så fokus for dem er dagens semifinale.

- Vi tager en kamp ad gangen. Vi har aldrig været i en finale før, så semifinalen i dag er vores finale, siger Anders Skaarup Rasmussen.

Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen spiller semifinalen mod Chen og Wang lørdag klokken 14.40. Det taiwanske par er nummer ni på verdensranglisten, mens danskerne indtager en tiendeplads.

Facebook
Twitter