Dansk double før All England-finale: 'Vi føler ikke noget pres'

For andet år i træk står Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen i All England finalen.

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl sikrer sig en finaleplads ved All England 2018 (Foto: Han Yan © Represented by ZUMA Press)

I eftermiddag spiller Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl finale ved All England.

En finale de også stod i sidste år. Men tabte.

Derfor er der dømt revanche – i år er det de to japanere Yuki Fukushima og Sayaka Hirota, der er den sidste forhindring før triumfen.

- Det bliver helt sikkert en anden oplevelse end sidste år. Det bliver en hård kamp, så vi kommer til at bruge mere tid på at lirke dem op i deres defensiv, hvor de står rigtig godt, fortæller Kamilla Rytter Juhl efter semifinalekampen i går.

- Vores mål er helt sikkert at have stort fokus på vores egen præstation og på at levere et højt niveau. Så må vi se, om det er nok til at slå verdens nummer fire.

Føler ikke presset

På trods af nederlaget i sidste års All England-finale tager den danske damedouble finalen meget roligt. De håber blot at gå fra finalen med en fornemmelse af at få deres bedste spil frem.

- Det er ikke liv eller død for os. Om vi vinder eller taber, det skal vi tænke på inde på banen i morgen (i dag, red.). Vi vil selvfølgelig gerne vinde, men vi må ikke gøre det for vigtigt for os.

Deres fantastiske karriere hjælper dem til at bevare roen, når de skal spille finalen.

- Vi har tit kigget på hinanden og tænkt, at vi har haft en fantastisk karriere. Prikken over i’et er selvfølgelig at vinde så stor en titel som All England. Men vi bliver ikke lykkeligere af at vinde denne her turnering. Vi synes, vi har vist, at vi gode til at spille damedouble, slutter Kamilla Rytter Juhl.

Kampen mellem Kamilla Rytter Juhl/Christina Pedersen og Fukushima/Hirota spilles søndag eftermiddag og kan ses på TV2 Sport.

Facebook
Twitter