Dansk herredouble klarer sig videre efter tre sæt

Den danske herredouble med Kim Astrup og Anders Skaarup vandt en smule usikkert første runde ved Denmark Open.

Kim Astrup og Anders Skaarup måtte ud i et tredje sæt for at afgøre tingene. (Foto: Claus Fisker © Scanpix)

Den danske herredouble med Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen spillede sig tirsdag videre til anden runde ved badmintonturneringen Denmark Open i Odense.

Danskerne trak sig sejrrigt ud af opgøret mod inderne Attri Manu og Reddy Sumeeth efter tre meget tætte sæt med cifrene 25-23, 18-21, 21-16.

Astrup og Skaarup, der er nummer seks på verdensranglisten, var spået gode vinderchancer før kampen mod inderne, der er placeret som nummer 27 i verden.

Den indiske double fulgte dog hæderligt med i første sæt, der blev en tæt affære. Ved stillingen 13-7 til danskerne hankede inderne op i sig selv og hentede fem point i streg til stillingen 13-12.

Senere kom de op på siden af danskerne til stillingen 17-17.

Sumeeth og Manu fik sætbold, da de kom foran 20-18, men Astrup og Skaarup var vedholdende og kom tilbage til stillingen 20-20. Efter sætbolde til hver side, vandt danskerne i sidste ende første sæt 25-23.

Manu og Sumeeth lugtede blod i andet sæt, og publikum var en smule forbavsede over, hvor tæt det blev. Inderne kom aggressivt ud og var foran gennem hele sættet. Inderne vandt andet sæt 21-18.

Tredje sæt fortsatte i samme tætte stil, men Astrup og Skaarup havde føringen i hele sættet. Danskerne vandt sættet 21-16 og tog sejren.

Astrup og Skaarup kan dermed se frem til anden runde, der spilles torsdag.

/ritzau/

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk