Jan Ø. misser badmintonmøde med Lin Dan

Badmintonspilleren Jan Ø. Jørgensen tager hensyn til helbredet og melder fra til næste uges German Open.

Jan Ø. Jørgensen misser møde med Lin Dan. (Foto: henning Bagger © Scanpix)

Jan Ø. Jørgensen havde oprindeligt planlagt at deltage i næste uges badmintonturnering German Open, hvor han stod til at skulle møde kineseren Lin Dan i den første kamp.

Fredag fortæller Jan Ø. Jørgensen, at han har valgt at melde afbud til German Open.

- Jeg har netop lige meldt afbud. Jeg tror, det var i går eller forgårs, at jeg blev trukket fra turneringen. Så den står jeg over, siger Jan Ø. Jørgensen.

Han er fysisk præget af strabadserne i Swiss Open, hvor han nåede frem til finalen og søndag tabte til inderen Sameer Verma i to sæt.

- Det har kostet meget at skulle spille i Schweiz og komme så langt.

- Jeg må hellere tage noget hensyn til kroppen og forhåbentlig bruge næste uge på at få trænet. Og få en god uge frem mod All England, siger Jan Ø. Jørgensen.

Fokus på All England

Nu håber danskeren at få en lidt mere rolig optakt til All England. Han lytter til kroppens signaler efter finalen i Schweiz.

- Jeg har mærket alle mulige ting i kroppen. Der var mange ting, der lige pludselig kunne mærkes, da jeg var færdig og kom hjem fra Schweiz.

- Så jeg har været lidt påpasselig og ikke trænet så meget i denne uge.

- Det har været det bedste at trække mig fra German Open og forberede mig frem mod All England, siger Jan Ø. Jørgensen.

Tidligere i år gjorde Jan Ø. Jørgensen comeback ved EM for hold efter en lang pause på grund af en skade. Han var med til at vinde EM-guld med Danmark.

/ritzau/