Kvartfinalen blev endestationen for Kjærsfeldt

Line Kjærsfeldt er ude af Denmark Open efter en tæt duel mod Gregoria Tunjung, der torsdag slog Mia Blichfeldt.

Line Kjærsfeldt tabte i tre sæt til Gregoria Mariska Tunjung. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Line Kjærsfeldt tabte fredag aften sin kvartfinale i Denmark Open mod indonesiske Gregoria Mariska Tunjung. Danskeren er dermed ude af turneringen.

Kjærsfeldt blev sendt ud med cifrene 22-20, 19-21, 13-21.

I andet sæt havde danskeren ellers muligheden for at lukke kampen, men den mulighed missede hun, og det trak tænder ud, fortæller Line Kjærsfeldt.

- Hun får pumpet mig godt rundt på banen, og jeg hænger lidt i tredje sæt, så jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at jeg ikke får lukket den i andet sæt. Det er skuffende.

- Det koster mange kræfter at skulle korrigere for hendes maskeringer, og jeg har svært ved at finde troen på det, fordi jeg hænger meget efter. Jeg synes, at jeg har bevist, at jeg godt kan være med, så det er bare med at blive ved med at tro på det og kæmpe videre, siger Line Kjærsfeldt.

Tæt indtil tredje sæt

Indoneseren sendte torsdag danske Mia Blichfeldt ud af turneringen, hvor hun også pådrog sig en skade. Det ændrede dog ikke på, at hun fredag kom ind med god energi til opgøret.

Line Kjærsfeldt kom ind til kvartfinalen med to flotte runder i bagagen. I første runde slog hun japanske Aya Ohori efter to tætte sæt og i anden runde ekspederede hun nummer 11 i verden, Beiwen Zhang, ud af turneringen.

I første sæt kunne de to spillere ikke stikke af fra hinanden, hvor de fulgtes ad. Danskeren havde sætbold ved stillingen 20-19, men Tunjung hang i, inden Kjærsfeldt tog det tætte sæt hjem med cifrene 22-20.

I andet sæt spillede Tunjung sig op og kom foran 14-9. Kjærsfeldt gav sig dog ikke uden kamp, og spillede sig tilbage i opgøret til stillingen 19-19. Tunjung trak dog fra, da det gjaldt, og vandt andet sæt 21-19.

I tredje sæt stod det klart, at Tunjungs skade fra torsdagens kamp stadig sad i benet.

Hun humpede rundt, mens Kjærsfeldt spillede sig til stillingen 3-0. Men indoneseren gav ikke op og spillede sig til stillingen 5-5, hvorefter hun fortsatte stærkt til føringen 13-9 og efterfølgende lukkede opgøret med cifrene 21-13.

Kjærsfeldt er dermed ude af Denmark Open, hvor eneste tilbageværende dansker er Anders Antonsen i herresingle. Han spiller semifinale lørdag.

Facebook
Twitter