Stjernespillers makker: Vi ønsker ro

Mathias Boe vil gerne have ro omkring makkeren Carsten Mogensen, indtil der er nyt om hans helbred.

Mathias Boe ønsker ro omkring makkeren Carsten Mogensen. (Foto: Peter Cziborra © Scanpix)

Mens flere danskere er i aktion i dag ved EM i hold-badminton i russiske Kazan, er der mere ro på for Mathias Boe, som oprindeligt skulle have været på banen i dag sammen med makkeren Carsten Mogensen.

Men torsdag blev Carsten Mogensen indlagt på hospitalet efter at være faldet om, og han måtte efterfølgedne på operationsbordet for en aneurisme, som er en udposning på en blodåre i hjernen.

Indtil videre har Carsten Mogensen det godt, men Mathias Boe ønsker stadig ro omkring makkeren og resten af det danske hold.

- Jeg ved godt, at medierne en million spørgsmål, men lige nu vil jeg og resten af holdet gerne slappe af og fokusere på semifinalen mod Tyskland, og jeg håber, I vil respektere det, skriver Mathias Boe på Twitter.

Afventer opdateringer

Carsten Mogensen ligger stadig indlagt, og selvom han ifølge Mathias Boe er i bedring, skal han gennem en masse tests for at sikre, at operationen gik helt, som den skulle.

- Jeg så ham kort tid efter operationen, og der var hans tilstand bedre end normalt. Det er for tidligt at sige, om alt bliver godt, og han bliver testet de næste dage.

- Jeg lover, at jeg vil holde jer informeret om situationen, når jeg er i stand til at besvare spørgsmålene, slutter Mathias Boe i sin Twitter-opdatering.

Det danske badminton-landshold spiller lørdag semifinaler, hvor både mændene og kvinderne møder Tyskland.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve