Ung makker til Jonas Rasmussen

Det bliver det unge talent Mads Conrad-Petersen, som skal afløse Lars Paaske som makker for den tidligere verdensmester Jonas Rasmussen.

Lars Paaske (tv) og Jonas Rasmussens (th)samarbejde er slut. Fremover bliver Rasmussen makker med Mads Conrad-Petersen. (Foto: Alexander Klein © Scanpix)

Det bliver det unge talent Mads Conrad-Petersen, som skal afløse Lars Paaske som makker for den tidligere verdensmester Jonas Rasmussen.

Lars Paaske indstillede sin internationale karriere efter det netop overståede VM i Paris, og den anledning har Danmarks Badminton Forbund benyttet til ændre på sammensætningen af flere af herredoublerne.

- Overordnet set har vi haft en idé om at parre erfaring og ungdom - og også specifikt i forhold til Jonas Rasmussen og Mads Conrad-Petersen. Vi har sammensat vores herredoubler med et langt sigte - og vi har jo tradition for at producere herredoubler i verdensklasse, siger landstræner Lars Uhre.

Rasmussen glæder sig

Jonas Rasmussen ser frem til at starte forfra med en ny makker ved sin side.

- Jeg har stadig mange ambitioner, som jeg håber på, at Mads og jeg sammen kan indfri. Mads er en ung og spændende spiller, som jeg gerne vil dele mine erfaringer med, siger Jonas Rasmussen.

Anders Kristiansen, som tidligere spillede sammen med Kasper Henriksen, får fremover Kasper Bonde som makker. Henriksen bliver parret med Mads Kolding, mens de to andre herredoubler Mathias Boe/Carsten Mogensen og Mikkel Elbjørn Larsen/Christian Skovgaard fortsætter som nu.

Facebook
Twitter