Verdensstjernen Viktor Axelsen gør liga-comeback efter seks år

Ikke siden 2014 har Viktor Axelsen været på banen i den danske badmintonliga, men tirsdag aften vender han tilbage.

Sidste gang, Viktor Axelsen spillede turnering, var ved All England, som danskeren vandt. (Foto: Andrew Boyers © Scanpix)

Det er ikke mange muligheder, man har, for at se den danske badmintonstjerne Viktor Axelsen folde sig ud i de danske haller.

Med undtagelse af Denmark Open og All England spilles de største turneringer i Asien, og det er også dér, Axelsen normalt slår sine folder.

Men i aften får de danske badmintonfans atter muligheden for at se Axelsen på dansk grund. Verdensranglistens nummer fire er nemlig på holdkortet for de forsvarende mestre, Skovshoved, der indleder sæsonen i badmintonligaen mod Værløse.

Ikke siden 2014 har Axelsen været i aktion i turneringen, så det er altså et længeventet comeback, den 26-årige tidligere verdensmester gør.

- Jeg ser det som en win-win-situation for både Viktor og os. Han får lov at spille nogle kampe, hvor der er point på spil, og vi får mulighed for at skabe en god oplevelse for Skovshoveds medlemmer og andre badmintonfans. Og så er det klart, vi ikke er helt kede af at få styrket holdet med en stjerne af den kaliber, siger Skovshoveds formand, Henrik Parkhøi, til TV 2 SPORT.

Internationale turneringer er aflyst

Normalt ville sæsonen være spækket med internationale turneringer, som Viktor Axelsen ville deltage i, men corona-epidemien har aflyst dem alle.

Ikke siden marts har Axelsen været i aktion sidst, da han vandt All England, og udsigterne er umiddelbart også lange.

Derfor giver det mening for ham at spille lidt herhjemme, hvor han også forventes at være med på holdet torsdag, når Skovshoved igen skal i kamp i ligaen i et lokalopgør mod Gentofte.

Også Anders Antonsen er hjemme i Danmark for at spille i badmintonligaen. Han stiller op for Aarhus AB, som han, med undtagelse af sidste sæson, har gjort siden 2014.

Der er fuld runde i badmintonligaen her til aften, hvor højdepunktet må siges at være Skovshoveds kamp mod Værløse, som starter kl. 19.00

FacebookTwitter