Bakken Bears skal have ny træner

Efter fire år, hvor det blandt andet er blevet til to DM-titler, forlader amerikaneren Geof Kotila de danske basketball-mestre og bliver afløst af klubbens tidligere anfører Mads Sigersted.

De århusianske basketball-bjørne skal have ny cheftræner. Efter fire år på posten stopper Geof Kotila og bliver afløst af Anders Sigersted. (Foto: DR)

Det forsvarende mesterhold i basketball, Bakken Bears, skal have ny cheftræner.

Den nuværende af slagsen, amerikaneren Geof Kotila, stopper nemlig efter denne sæson og bliver afløst af klubbens tidligere anfører, Mads Sigersted.

Mads Sigersted debuterede allerede som 16-årig på seniorholdet, hvor han med 419 kampe har klubrekorden. Og selvom han ikke har nogen trænererfaring, så er han lige manden Bakken Bears har brug for, mener sportschefen Michael Piloz.

- Vi har opstillet en profil, hvor Mads passer perfekt ind i. Vi er ikke så bekymrede for, at han ikke har nogen trænererfaring. Det gælder om, at vi får opbygget et team rundt om ham, og der kommer garanteret en person ind der, som har den erfaring, som er nødvendig og som Mads kan trække på, siger Michael Piloz til DR Sporten.

Geof Kotila stopper efter fire års virke i klubben og kan se tilbage på flere triumfer. Herunder to DM-titler og to sejre i en pokalfinale. Derudover er Bakken bears stadig med i kampen om en finaleplads i 2006.

FacebookTwitter