Bakken Bears får store stryg i Litauen

De danske vicemestre kunne intet stille op på udebane mod Juventus Utena i Europe Cup.

Bakken Bears var ikke i nærheden af sejren mod Juventus Utena. (Foto: Kim Haugaard © Scanpix)

Spillerne i Bakken Bears har fået deres sag for i gruppespillet i Europe Cup, hvor de for anden kamp i træk fik en ordentlig øretæve.

På udebane mod litauiske Juventus Utena var det danske mandskab chanceløst og tabte med 91-67. Igennem hele kampen var Bakken Bears bagud, og selvom det lykkedes at forbedre udnyttelsen af egne chancer i forhold til den første kamp mod Khimik Yuzhne fra Ukraine, hvor det kun blev til 51 point, så kneb det mere i defensiven.

Senegaleseren Michel Diouf blev topscorer for Bakken Bears med 15 point. Darko Jukic blev den næstmest scorende med 13 point.

Stolt basketballnation

Bakken Bears er det første danske mandskab, der når videre fra første gruppespil i Europe Cup, og det var derfor forventet, at det danske mandskab ville få svært ved at spille lige op med de stærke gruppemodstandere.

I Litauen er basketball nationalsport, og landsholdets resultater igennem de senere år vidner om stor sportslig styrke. Ved det seneste EM blev det til sølvmedaljer, og landet har efter at have opnået sin selvstændighed i 1991 vundet tre OL-medaljer.

Bakken Bears' næste opgave i Europe Cup er en udekamp mod det tredje hold i gruppen, Mons-Hainut fra Belgien, den 12. januar.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve