Horsens basketherrer tror på det umulige finalecomeback mod Bakken

Horsens IC har tabt de første tre kampe i finaleserien mod Bakken Bears, men de tror stadig, at de kan stikke en kæp i aarhusianernes guldhjul.

Tilskuere fra Horsens IC bakker deres hold op i DM semifinalen mod Bakken Bears mandag d. 14 april 2014 i VRI-hallen i Aarhus. (Foto: Kim Haugaard/Scanpix 2014) (Foto: Kim Haugaard © Scanpix)

Bakken Bears har domineret DM-finaleserien mod Horsens IC i basketligaen med tre vundne kampe i træk. I aften kan Aarhusianerne sikrer sig titlen med en fjerde sejr.

Men selvom det lyder tungt for Horsens, der skal vinde hele fire kampe i streg for at få guldet, ser anfører Christian Lindberg muligheder i aftenens opgør.

- Det er vind og forsvind nu, så vi har mulighed for at spille frit. Og jeg tror, at det kan være med til, at vi kan ryste dem, siger Christian Lindberg.

Senest tabte Horsens IC med 68-79 på hjemmebanen i Horsens.

Sjovt at spolere festen

Mandag aften har Bakken Bears muligheden for at tage guldstikket hjem i eget hus. Og Horsens spillerne er klar over, at de kan være med til at spolere den aarhusianske guldfest, som er forberedt i Vejlby-Risskov-hallen.

- De har nok hele paraden sat op og er klar til at feste, så det skal vi forhindre. Mon ikke vi kan lave noget ravage i dag, siger Horsens anføreren.

En sejr i mandagens kamp er dog kun et meget lille skridt på vejen for at fravriste guldet fra bjørnene.

- Det er selvfølgelig op ad bakke fra nu af, men hvis vi kan stjæle en kamp i dag, så er serien stadig i live. Og så må vi se fremad. Men jeg tror på det, og vi er godt forberedt.

Facebook
Twitter