Bokse-Brian på vej i DR's Koncerthus

Brian Nielsens comeback til bokseringen ser ud til at blive i Koncerthuset i DR Byen, hvor der er plads til 2.000 tilskuere.

Brian Nielsen er gået i hård træning for at blive klar til sit comeback den 5. marts. (Foto: Jeppe Michael Jensen © Scanpix)

Brian Nielsens comeback til bokseringen ser ud til at blive i Koncerthuset i DR Byen, hvor der er plads til 2.000 tilskuere.

- Nå, ja det var sgu da ikke mange, er Brian Nielsen umiddelbare reaktion over for DR Sporten.

Kampen er planlagt til den 5. marts, hvor amerikaneren Evander Holyfield kommer på besøg, hvis de sidste detaljer med promotor Kalle Sauerland falder på plads.

Den 45-årige forholder sig blot til, at han skal stå inde i ringen.

- Det lyder da meget spændende. Der har ikke været et boksestævne før, har der? Skal jeg være helt ærlig, så er jeg ligeglad, siger han.

Brøndby Hallen bedre

Brian Nielsen har gode minder fra Cirkusbygningen, hvor der også var plads til få tilskuere. Men når han tænker tilbage, så er hans favoritarena dog lidt større.

- Det fedeste, jeg har prøvet, er uden tvivl mod Larry Holmes inde i Brøndby Hallen (i 1997, red.). Der var plads til 6.000 mennesker, og der var 7.500. Jeg har aldrig prøvet noget lignende den stemning, der var derinde. Det var så intenst og kompakt, og der var den største opbakning, jeg nogensinde har fået. Jeg følte bare, der kunne jeg ikke tabe, siger boksebamsen, som ikke har stået i en boksering siden 2003.

Det er endnu ikke bekræftet, at Brian Nielsens comebackkamp skal bokses i det hus, der vanligvis byder på jazz og klassiske koncerter, men lige netop den 5. marts, er der p.t. ikke planlagt noget i den ellers fulde koncertkalender.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk