Boksningens ”Money Man” vender tilbage: Har tjent 4,6 milliarder kroner

Bokselegenden Floyd Mayweather tager endnu en tur i ringen. Det er ellers ikke, fordi han har brug for en ekstra lønningsdag.

Floyd Mayweather kommer tilbage fra sin pension for at møde MMA-bokseren Connor McGregor. (Foto: Mark J. Rebilas © Scanpix)

Det er ikke for ingenting, at amerikaneren Floyd Mayweather bliver kaldt for ”The Money Man”.

Den nu 40-årige Mayweather har nemlig været usædvanligt god til at få det maksimale ud af sin boksekarriere, og her tænkes altså ikke kun på amerikanerens sportslige resultater, som tæller 49 kampe - alle med sejre til følge.

Da Mayweather indstillede karrieren i 2015 kunne han se tilbage på et arbejdsliv, der havde indbragt ham svimlende 4,6 milliarder kroner ifølge Forbes.

Mayweathers pengepung fik et kæmpe tilskud i netop det år, hvor han gik på pension. Her mødte han filippinske Manny Pacquiao. En kamp, der indbragte amerikaneren lidt over 1,2 milliarder kroner.

En sidste lønningsdag

Men nu har han udsigt til en sidste lønningsdag, selvom det nu ikke er, fordi han mangler penge.

Mayweather har besluttet at reagere på Connor McGregors utallige opfordringer til, at amerikaneren skulle komme tilbage fra sin pension til en kamp mod den irske stjerne, der normalt kæmper i det, der hedder MMA – en sport, hvor man kombinerer forskellige typer af kampsport.

Kampen mellem Mayweather og McGregor, der kommer til at foregå i Las Vegas MGM Grand Arena den 26. august, bliver dog på amerikanerens vilkår. McGregor må altså trække i boksehandskerne og indtage den kvadratiske kanvas i en regulær boksekamp, hvis han vil slå Mayweather.

Det vides endnu ikke, hvor meget kampen kommer til at indbringe de to kamphaner.

I sport overgås Mayweathers indkomst kun af tre personer. Michael Schumacher, Michael Jordan og Tiger Woods, der ifølge Forbes har tjent over 9 milliarder kroner i løbet af sin karriere.

Facebook
Twitter