Braget om boksetronen lader vente på sig: Nu møder Thorslund serber i stedet

Dina Thorslund bokser til september mod en tidligere serbisk verdensmester. En kamp mod Sarah Mafoud er fortsat på ønskelisten.

Dina Thorslund forsvarer til september sin WBO-titel mod serberen Nina Radovanovic. (arkivfoto) (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

- Det er lidt ligesom, at juleaften kommer et par måneder tidligere i år, siger Dina Thorslund.

Den danske bokser skal efter et år uden kamp tilbage i ringen, når hun 26. september forsvarer WBO World Super Bantamvægt-titlen mod serberen Nina Radovanovic i Struer.

- Jeg har set nogle klip med hende. Hun går fremad og gør det godt. Så det tænker jeg også, at hun vil gøre mod mig. Ikke at det er til hendes fordel, men det bestemmer hun jo selv, griner Thorslund.

Stævnet arrangeres af Sauerland, som 26-årige Thorslund ellers i februar opsagde samarbejdet med efter fire år under den tyske boksepromotor.

Der er dog ikke tale om en genforening, men i første omgang blot en håndslag om at afvikle duellen mod Radovanovic, siger Thorslund.

Dina Thorslunds seneste kamp var 22. juni sidste år, og derfor gibber det for alvor i hænderne for at komme tilbage.

- Her for et par måneder siden gik jeg virkelig og savnede optakten til kampe, at gøre sig klar og mentalt forberede sig på alt det, der skal ske i ringen. Og så har jeg manglet det her med at komme op i ringen, høre gonggongen og lige få første omgang i hænderne. Det glæder jeg mig helt vildt til, siger Dina Thorslund, der har vundet alle 14 kampe i karrieren - seks af dem på knockout.

Mafoud-kamp er stadig på ønskelisten

Hvordan kan det være, at den kamp mod Mafoud ikke blev til noget, og at du nu bokser Radovanovic i stedet?

- Jeg tænker, at det er Mogens Palle (Mafouds boksepromotor, red.), der står i vejen for at lave Sarah-kampen. Det er i hvert fald det, jeg har fået at vide. Palle vil gerne have rettighederne til kampen, og Sauerland vil gerne arrangere stævnet. Så det er to gedebukke, der ikke kan blive enige. Så ja, det er nok der, vi står, siger Dina Thorslund.

- Det er selvfølgelig mega irriterende, for jeg vil virkelig gerne møde Sarah. Der er noget historie omkring den kamp, så jeg håber, at det sker en dag.

Sarah Mafoud fortalte i juni, at hun er klar til en kamp mod Thorslund om tronen i dansk boksning. "Det skal ske," lød det dengang.

- Der har været tale om det længe efterhånden, så det kunne da være superfedt at få den lavet. Og jeg er også overbevist om, at den bliver til noget. Spørgsmålet er bare hvordan rent praktisk. Jeg synes, det vil være på sin plads, at det er Mogens som dansk promotor, der laver kampen mellem to store danske boksere, sagde Sarah Mahfoud til DR Sporten.

Facebook
Twitter