Dansk bokser sikker på VM-bronze

Bokseren Yvonne Bæk Rasmussen er sikker på at få mindst bronze med hjem fra kvindernes VM i den russiske by Podolsk, efter at hun onsdag besejrede sin modstander fra Mongoliet i anden runde.

Weltervægteren Yvonne Bech Rasmussen er klar til semifinalen ved VM i Rusland. (Foto: DR Sporten © DR Sporten)

Bokseren Yvonne Bæk Rasmussen er sikker på at få mindst bronze med hjem fra kvindernes VM i den russiske by Podolsk, efter at hun onsdag besejrede sin modstander fra Mongoliet i anden runde.

Rasmussen, som var heldig i lodtrækningen og sad over i første runde, var ganske vist kun foran med 7-6 efter en jævnbyrdig første omgang i opgøret i weltervægt. 

Men i de sidste to omgange satte danskeren tingene på plads og vandt samlet med cifrene 30-17.

- Det er nok mig i en nøddeskal ikke at komme i gang fra start. Jeg skal lige have lov til først at mærke, at jeg er kommet i kamp. Og det er da rart at vide, at jeg nu har en VM-medalje. Men jeg vil gerne have mere. For jeg vinder jo ikke bronze - jeg taber guld eller sølv, siger Yvonne Bæk Rasmussen til DR Sporten.

I semifinalen på fredag venter der dog den regerende nordiske mester og EM-sølvvinder en svær opgave i form af værtsnationens Irina Sineskaja. Yvonne Bæk Rasmussen blev tidligere på året knockoutet af netop russeren i EM-finalen.

Også den anden danske VM-deltager, Vinni Skovgaard, er fortsat med i VM-turneringen. Hun skal torsdag i aktion i kvartfinalen i 63 letweltervægt.

 

 

Facebook
Twitter