Dansk verdensmester ikke bange for 'Armageddon': 'Hun er ikke skide god'

Dina Thorslund skal forsvare sin VM-titel i superbantamvægt 22. juni.

Dina Thorslund er ubesejret i 13 kampe og kan forsvare sin VM-titel med en sejr over australieren April 'Armageddon' Adams 22. juni. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Dina Thorslund kommer stærkere ind i forberedelsen frem mod forsvaret af sin VM-titel i superbantamvægt.

Den hårdtslående bokser har i januar færdiggjort sin uddannelse i fysioterapi, og nu kan hun fokusere ekstra meget på sin boksning.

- Jeg har haft træning, bachelorskrivning, husrenovering og mange projekter i gang samtidig. Det kommer jeg ikke til at have op til den her kamp, så på den måde får jeg mere ro til at fokusere på boksningen, siger Dina Thorslund.

Bokseren skal op imod australieren April ”Armageddon” Adams, når hun sætter sin VM-titel på spil 22. juni. En modstander, der ikke er kendt for at pive i bokseringen.

- Min træner siger, at hun er rimelig hård. Hun kan godt tage nogle tæsk, men ud fra hvad jeg har set på video, så er hun ikke talentmæssigt skide god.

Grafik: Vibeke Kjær Lund. (© Vibeke Kjær Lund)

Med den nyfundne ro til at fokusere på boksningen, vurderer Thorslund, at hun har gode chancer for at beholde VM-bæltet.

- Jeg har bedre mulighed for at forberede mig mentalt til min kamp. Det kommer til at have en betydning for min udvikling som bokser – at jeg faktisk har tid og overskud til ikke bare at træne til grænsen, men lige lidt mere.

- Jeg ser mine chancer mod Adams som rigtig gode. Jeg skal forberede mig stenhårdt, men den her gang kommer jeg stærkere ind til kampen, fordi jeg ikke har tusind ting at se til, siger hun.

Ny boksering

Verdensmesteren skifter den foretrukne hjemmebane i Struer ud med Forum i Horsens, når titlen skal forsvares 22. juni. En ny boksering, der kommer til at give en anderledes oplevelse til den 25-årige vestjyde.

- Jeg får nok ikke samme hjemmebaneoplevelse, fordi Forum er noget større end hallen i Struer. Det vil have en betydning, men jeg kommer ikke til at underpræstere. Man får bare lige det mere, når der er god opbakning, som der plejer at være i Struer.

VM-kampen bliver Dina Thorslunds 14. kamp som professionel, og indtil videre er danskeren ubesejret.

Det kan man ikke sige om hendes modstander, April 'Armageddon' Adams, der har bokset 13 kampe, men kun har vundet 11.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk