Dina Thorslund før VM-brag: 'Går ikke i ringen uden tro på sejr'

I aften skal Dina Thorslund i ringen mod mexicanske Yessica Munoz, hvor WBO's VM-bælte er på spil.

Hårdtslående Dina Thorslund (tv.) går lørdag i ringen mod mexicanske Yessica Munoz. De skal kæmpe om WBO's VM-bælte i superbantamvægt. (Foto: Mathias Løvgreen Bojesen © Scanpix)

Yessica Munoz hedder mexicaneren, der står mellem Dina Thorslund og hendes andet VM-bælte i karrieren.

Tidligere har Dina Thorslund været indehaver af WBC-bæltet, men hendes promotor kunne ikke blive enige med Fatuma Zarika om en kamp, og derfor mister hun bæltet.

Dina Thorslund føler sig dog sikker på, at hun kan tilføje et nyt bælte til samlingen, og tror på, at hun vil tage sejren i aften.

- Jeg er altid sikker på, at jeg vil vinde. Ellers ville jeg ikke gå i ringen, hvis ikke jeg troede på det. Så jeg forventer en sejr, siger Dina Thorslund.

Selvtillid intakt hos modstander

Mexicanske Yessica Munoz vil dog ikke lade Dina Thorslund komme nemt til VM-bæltet i WBO-regi i superbantamvægt, og føler sig skråsikker på, at stå tilbage med sejren efter kampen på lørdag.

- Jeg slår Dina. Jeg er en mexicansk bokser, jeg har mexicansk blod og Dina har aldrig været i ringen med en mexicaner før, siger Yessica Munoz.

Det skræmmer dog ikke Dina Thorslund, der påpeger, at det sådan set går begge veje.

- Det kan godt være, at jeg aldrig har mødt en mexicaner, men hun har aldrig mødt en viking.

- Jeg har mødt mange slags boksere, og en mexicansk bliver heller ikke et problem, siger Dina Thorslund.

Forventer alle runder

Begge boksere har en imponerende rekordliste for deres karrierer. Yessica Munoz har bokset 19 kampe som professionel. 17 sejre, et enkelt nederlag og en uafgjort er det blevet til for mexicaneren. Dina Thorslund har 11 sejre i 11 kampe.

Ifølge Dina Thorslund bliver forberedelsen til kampen vigtig, for hun spår ikke en kamp, der bliver afgjort på knockout.

- Jeg bliver ikke stoppet, men jeg tror heller ikke, hun bliver stoppet, så jeg forventer ti omgange, siger Dina Thorslund.

Men forberedelsen sidder lige i skabet, for danskeren, der blandt andet har været udenlands for at optimere sin træning.

- Det her er min bedste forberedelse, så jeg kommer max forberedt, siger Dina Thorslund.

Dina Thorslunds vurdering af forberedelsen til kampen bakkes op af hendes træner, Thomas Madsen.

- Jeg har aldrig set Dina bedre, og det er ved at være en kliché, det siger man hver gang, men hun lærte rigtig meget af den sidste kamp og har forstået alvoren, så jeg er ret sikker på, at hun står med hænderne i vejret, når den her kamp er færdig, siger Thomas Madsen.

Kampen bokses i Struer Energi Park.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter