Kokain koster Ceylan stor titelkamp på Wembley

På grund af positiv kokaintest mister den danske bokser Dennis Ceylan sin kamp mod Kid Galahad på Wembley i London 15. juli.

Dennis Ceylan går glip af en kamp på Wembley i London på grund af en positiv dopingtest. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Det får alvorlige konsekvenser for bokseren Dennis Ceylan, at han har testet positiv for brug af kokain.

Det britiske bokseforbund, BBBoC, har besluttet, at danskeren ikke får lov til at bokse en ellers planlagt kamp på Wembley i London den 15. juli, hvor han skulle have været i ringen mod Kid Galahad.

Opgøret skulle ellers have været om den intercontinentale titel i forbundet IBF, men nu kan Dennis Ceylan i stedet blive hjemme, fortæller han til Jyllands-Posten.

- Det er selvfølgelig pisse åndsvagt, at jeg har taget kokain én gang uden for konkurrence. Det bliver jeg straffet for, og det er på sin plads, at jeg bliver straffet for det. Men jeg ærgrer mig selvfølgelig meget over det, fordi det var en stor chance for mig at møde Kid Galahad.

- Derfor er jeg ked af det og meget rørt over, at jeg ikke skal bokse alligevel, fordi jeg har kæmpet for at nå her til. Så pisser jeg det væk på den her måde, siger Dennis Ceylan ifølge avisens hjemmeside.

Dennis Ceylan har været europamester siden sidste år, men han har frasagt sig titlen i sin jagt på en VM-titel.

Facebook
Twitter