Mayweather vinder på teknisk knockout

Conor McGregor er slået på teknisk knockout.

Floyd Mayweather mod Conor McGregor i Las Vegas, USA. (Foto: Steve Marcus © Scanpix)

Bokseveteranen Floyd Mayweather kan forlade Las Vegas med æren og sit pletfri bokse-cv i behold, efter at han stoppede outsideren Conor McGregor i 10. omgang.

Det er Floyd Mayweathers 50. sejr som professionel, og dermed endte den meget omtalte forestilling, som eksperter og bookmakere havde forudsagt.

Et par veltimede højrehåndstræffere til kæben sugede den sidste modstandskraft ud af Conor McGregor. Kamplederen valgte at stoppe kampen og erklære Floyd Mayweather som vinder på teknisk knockout.

Under tidligere niveau

Den irske MMA-fighter var dog langt bedre end frygtet i sin professionelle boksedebut, og frygten for, at Conor McGregor skulle gøre sig selv til grin i ringen, viste sig at være ganske ubegrundet.

Han var bedst i de første runder, og Floyd Mayweather var lang tid om at få gang i sin 40-årige krop.

To års kamppause har sat sine spor på den ubesejrede amerikaner, der var et godt stykke fra det niveau, han viste, da han var på toppen.

Conor McGregor lagde aggressivt ud, mens Floyd Mayweather lod modstanderen komme til sig i sin sædvanlige defensive stil.

Den amerikanske veteran har bygget en imponerende og indbringende karriere på at passe godt på sig selv, men det lod sig ikke skjule, at han kom ind til kampen i en noget rusten udgave.

Mayweather virkede utilfreds i pauserne mellem de første omgange. Det havde han god grund til, for han havde svært ved at komme i omdrejninger.

Mange træffere fik McGregor ganske vist ikke ind, men han var bedst og mest initiativrig mod en modstander, der måtte kæmpe hårdt for at få tempo i benene.

Først i fjerde runde begyndte kampen så småt at tage den form, de fleste havde spået.

En uren forestilling

Mayweather fik langt om længe nogle træffere ind, og McGregor så mærket ud af den energikrævende offensiv i de første runder.

Efterhånden som kræfterne sivede ud af de to nævekæmpere, blev det en uren forestilling, hvor Mayweather dukkede sig for dybt, og hvor McGregor sendte dynger af slag i hans baghoved.

Amerikaneren så dog mere og mere overskudsagtig ud i pauserne, vel vidende at han formentlig havde en spinkel pointføring, og at ireren efter otte omgange viste tydelige træthedstegn.

Mayweather ramte McGregor hårdt to gange efter hinanden, og da benene sejlede under ireren, greb kamplederen ind og stoppede forestillingen, inden McGregor blev slået i gulvet.

/ritzau/

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk