(Foto: Joe Scarnici © USA Today Sports)

Mike Tyson efter comeback: 'Ser frem til at gøre det igen'

Kampen mellem bokselegenderne Mike Tyson og Roy Jones Jr. endte uafgjort.

Det var to bokselegender, som natten til søndag gik i ringen i Los Angelas. 54-årige Mike Tyson og den tre år yngre Roy Jones Jr. boksede en opvisningskamp, hvor overskuddet gik til velgørenhed.

Begge boksere havde ellers lagt handskerne på hylden. Tyson helt tilbage i 2005, mens Jones Jr. senest var i ringen i 2018.

Selvom de to boksere har en lang karriere bag sig, har de aldrig stået overfor hinanden i ringen. Mike Tyson boksede hele sin karriere som sværvægter, mens Roy Jones Jr. mest boksede i letsværvægt.

Kampen blev bokset i Staples Center i Los Angeles - uden tilskuere, som det sig hør og bør i denne tid.

Og selvom der ikke var andet på spil en prestige og håneret, så blev der alligevel leveret noget af et show.

 • 54-årige Mike Tyson på vej ind i ringen til sin første boksekamp siden nederlaget til Kevin McBride i 2005. (Foto: Joe Scarnici © USA Today Sports)
  1 / 11
 • Kampen fandt sted i Staples Center i Los Angeles. På grund af corona blev der bokset uden tilskuere. Efter opgøret sagde Mike Tyson ironisk 'Jeg har det fint med det uafgjorte resultat. Publikum virkede tilfreds med det' (Foto: Joe Scarnici © USA Today Sports)
  2 / 11
 • Roy Jones Jr. var til kampen iført shorts og hansker i farverne hvid, gul og lilla og på handskerne numrene 8 og 24. Alt sammen en hyldest til den afdøde basketballstjerne, Kobe Bryant, som sammen med LA Lakers netop havde hjemmebane i Staples Center i Los Angeles. (Foto: Joe Scarnici © USA Today Sports)
  3 / 11
 • Den amerikanske rapper, Snoop Dog, optrådte inden kampen. Da bokserne gik i ringen, tog han headset'et på og kommenterede kampen på tv. Da kampen blev bokset uden tilskuere, kunne de tilstedeværende i arenaen berette om en højlydt Snoop Dog, som bland andet fik nævnt at 'Det er som at se to af mine onkler slås ved grillen'. (Foto: Joe Scarnici © USA Today Sports)
  4 / 11
 • Der blev bokset igennem i alle otte gange to minutter. Selvom opgøret var en opvisningskamp, var der alligevel WBA-dommere tilstede, som uofficielt dømte kampen. (Foto: Joe Scarnici © USA Today Sports)
  5 / 11
 • Det kan godt være, Mike Tyson ikke har haft bokshandskerne i flere år, men han havde ikke glemt, hvordan man levere en handske i smasken på modstanderen. (Foto: Joe Scarnici © USA Today Sports)
  6 / 11
 • Det var dog to aldrende herrer, som duelerede i ringen. Derfor behøvede det helle ikke være en lige højre, før det kunne mærkes. 'Det er lige meget, om han rammer dig med sit hoved, med slag, med stød til kroppen. Det hele gør ondt,' sagde Roy Jones Jr. efter kampen. (Foto: Joe Scarnici © USA Today Sports)
  7 / 11
 • Ifølge flere nyhedsbureauer var det Mike Tyson, som dominerede kampen. Men den opfattelse delte dommerne ikke, og så endte kampe uden vinder. Et resultat som Mike Tyson efterfølgende udtalte til nyhedsbureauet AFP, at han havde det fint med. (Foto: Joe Scarnici © USA Today Sports)
  8 / 11
 • Roy Jones Jr. delte dog ikke Tysons begejstring for kampens resultat. 'Jeg er ikke tilfreds med uafgjort. Jeg bokser ikke til uafgjort', sagde han efter kampen. (Foto: Joe Scarnici © USA Today Sports)
  9 / 11
 • Selvom der ikke blev bokset om en officiel titel, så kunne de to kamphaner efter opgøret begge iføre sig et symbolsk WBC-bælte. (Foto: Joe Scarnici © USA Today Sports)
  10 / 11
 • Det er 15 år siden Mike Tyson sidst var i ringen, men nattens oplevelse giver bokselegenden mod på mere. 'Jeg er glad for, at jeg fik bokset den her kamp, og jeg ser frem til at gøre det igen', siger Tyson (Foto: Joe Scarnici © USA Today Sports)
  11 / 11
Facebook
Twitter