Mikkel Kessler vil gerne arbejde med talenter

Bokseren Mikkel Kessler har droppet et comeback, men vil finde boksestjerner.

Mikkel Kessler boksede sin sidste kamp for fem år siden, men vil gerne træne unge talenter (arkivfoto). (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Den tidligere boksestjerne Mikkel Kessler har droppet tankerne om et comeback, og han vil ikke have en stor rolle i sporten. Derimod vil han gerne arbejde med talenter.

- Hvis man gerne vil have et nyt navn, som skal komme frem, så skal han bygges op først. Det vil jeg måske gerne hjælpe med. Ikke som manager eller promotor, men jeg vil måske gerne se, om jeg kunne træne nogle talenter og gøre noget for dem, siger Kessler.

For noget skal der gøres i dansk boksning, mener han. Som det ser ud nu, har ingen et setup, der kan føre en dansk bokser frem til den absolutte verdenselite.

- Der skal gøres nogle ting. Promotorerne skal til at få nogle tv-aftaler, nogle længere tv-aftaler på måske tre år, for så har de bokserne og ved, at de har penge til det, lyder det fra Kessler.

- De skal kunne give bokserne nogle flere kampe, så de kan få bygget nogle talenter op. Men det er svært i dag med tv, for der kommer mere og mere streaming.

Den tidligere verdensmester boksede sin sidste kamp i 2013, og ifølge ham skal de danske boksefans væbne sig med tålmodighed, hvis d

e drømmer om en ny dansk verdensmester i et af de store forbund.

/ritzau/

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk