VIDEO Dansk verdensmester vil erobre hele bokseverdenen

Dina Thorslund er glad for sin verdensmestertitel, men sportsligt er hun ikke tilfreds endnu.

En VM-titel i superbantamvægt er ikke nok til at tilfredsstille den nye danske boksekomet Dina Thorslund. Hun tror, at fremtiden byder på store sportslige højdepunkter.

- Jeg tror på, at jeg kan samle alle titlerne i min vægtklasse, hvis jeg virkelig vil det. Det kræver, at jeg skal arrangere hele mit liv, siger den danske verdensmester. Men det er det der er det store mål på nuværende tidspunkt, siger den 24-årige verdensmester.

Hun har ikke overraskende fået endnu mere tro på fremtiden efter kampen om verdensmestertitlen.

- Min tro på mine fremtidsmuligheder er blevet styrket nu. Og jeg har bevidst, at jeg kan gå mod alle.

Den danske boksetræner Brian Mathiasen forstår godt Thorslunds store ambitioner.

-Hun har et kæmpe stort potentiale. Men hun skal øve sig på at få sat de hårde slag ind, og afgøre kampene lidt tidligere. Hun har potentialet til at blive en stor verdensmester, konstaterer han.

Deletitel bliver det næste højdepunkt

Selvom Dina Thorslund har verdensmestertitlen og det tilhørende bælte i bokseforbundet World Boxing Council (WBC) efter kampen mod 50-årige Alicia Ashley fra Jamaica, er det på en måde kun til låns.

Den egentlige verdensmester er nemlig kanyanske Fatuma Zarika, men den 32-årige bokser er i øjeblikket skadet. Og derfor skal Dina møde hende i en kamp om bæltet, når modstanderen er frisk igen.

- Mit mål lige nu er Fatuma, og det er det eneste jeg fokuserer på.

Og den hårdtslående kvinde fra Struer ser gode muligheder for også at hente en sejr i den kamp.

- Jeg føler mig rustet til at skulle slå Fatuma, efter kamp mod Alicia Ashley. Hun kommer med en stærkere fysik end Alicia, og det skal jeg være forberedt på, forklarer Dina Thorslund.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk