VIDEO Efter kokainsag: Dennis Ceylan vil tilbage blandt verdens bedste

Bokseren Dennis Ceylan tager lørdag revanche for et 2017, der bød på kokaindom og nederlag i ringen.

For bare et år siden var han et af dansk boksnings største håb.

Men på bare få måneder sidste år faldt Dennis Ceylans karriere grus, da han først blev taget med kokain i blodet og derefter blev knockoutet i sin første kamp efter kokainsagen.

Men dét har hverken knockoutet Ceylans liv eller karriere, og lørdag aften skal han ved et stævne i Struer forsøge at vende tilbage på det spor, der skal føre ham til den internationale top.

- 2017 var et møgår for mig. Der var kokainsagen, som jeg blev dømt for, og så var der mit nederlag til Josh Warrington, siger Dennis Ceylan og slår fast:

- Det år skal bare glemmes.

Sidste skud?

Dennis Ceylan fik fire månederes karantæne i WBC-forbundet, men måtte gerne bokse i andre forbund, fordi han ikke testede positiv for kokain i forbindelse med en kamp.

Efter fem måneders pause, hvor karrieren er taget op til overvejelse, er den 29-årige fjervægter nu klar til at atter at træde ind i ringen på lørdag mod spanieren Jesus Sanchez Luque.

En kamp, der måske vil definere resten af karrieren Ceylan, som endnu ikke har besluttet, hvad der skal ske i tilfælde af et nederlag.

- Jeg ved ikke, om det er det sidste skud for mig. Men jeg gør mit for at yde mit bedste til hver træning og træner mere, som jeg skulle have gjort før, siger han.

- Tidligere trænede vi to gange om dagen, men jeg ved bare, at det kræver mere, så vi har sat det op til tre gange om dagen, for at jeg kan yde mit bedste og presse mig selv mere, siger Dennis Ceylan.

- Det er et stepdown, så jeg kan komme tilbage på sporet. Et nederlag kan vendes til noget positivt, og det håber jeg, at det gør, siger Ceylan.

Tilbage i toppen

Dennis Ceylan, der har været professionel siden 2012 har tidligere været EBU-europamester, og målet er igen at blande sig blandt verdens bedste fjervægtere.

- Jeg er villig til at gøre, hvad der skal til, siger bokseren og fortsætter:

- Jeg satser på, at vi 2018 kommer tilbage på sporet, hvor jeg får de tilbud, jeg har satset på at få i min karriere.

Facebook
Twitter