Claus Christiansen - fodbold

Claus Christiansen kom med til EM i 1992 på en af de sidste pladser, og tre år efter succesen i Gøteborg valgte han, som 28-årig, fra den ene dag til den anden fodboldlivet fra og erhvervslivet til.

Claus Christiansen kom med til Europamesterskabet i 1992 på en af de sidste pladser, men endte alligevel med at have et afgørende hoved med i dansk fodboldhistories fineste titel.

Lyngby-anføreren fik kun fem landskampe, men modsat mange af sine holdkammerater var han bevidst om aldrig at lade fodbolden fylde hverdagen ud.

Tre år efter succesen i Gøteborg valgte han som 28-årig fra den ene dag til den anden fodboldlivet fra og erhvervslivet til.

I en alder, hvor de fleste fodboldspillere er på toppen af deres karriere, hvor der var en håndfuld år mere at tage af, og hvor Claus Christiansen havde halvandet år tilbage af sin kontrakt.

Claus Christiansen nåede at spille 295 kampe for Lyngby og vinde et enkelt danmarksmesterskab med holdet. I dag spiller han oldboys-fodbold i klubben, og i det daglige får han tiden til at gå i Matasforretningen i Espergærde, som han ejer.

http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:544be8afa11f9d0e8476f3a7

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter