Brostenene kalder igen: Danmarks varmeste cykelnavn tror på ny overraskelse

Sidste uges nummer to i Flandern Rundt, Kasper Asgreen, er blevet en ombejlet herre. I dag gælder det Paris-Roubaix.

Kasper Asgreen forrest under Flandern Rundt. (Foto: DAVID Stockman © Scanpix)

For kun en uge siden katapulterede Kasper Asgreen (Quick-Step) sig ind på den helt store cykelscene, da han strøg over stregen som nummer to i det belgiske monument, Flandern Rundt. Blot et år efter kontrakten med Quick-Step blev underskrevet.

Nu venter så den måske største brostensklassiker af dem alle, Paris-Roubaix, og optakten til løbet har for den 24-årige dansker været en lille smule anderledes, end en sindig jyde som ham er vant til.

Gode præstationer skaber jo interesse, lyder det fra Asgreen.

- I sidste uge var der ikke et eneste spørgsmål til mig på pressekonferencen, så man kan tydeligt mærke, at interessen er øget. Det kommer meget naturligt, når man laver resultater, så det gør mig ikke så meget, lyder det med et grin fra Asgreen.

Kan gøre en forskel i finalerne

Selv om Kasper Asgreen i sidste uge fik brændt rigeligt med krudt af på brostenene i Belgien, så tror danskeren på endnu et godt resultat, når feltet rykker ind i Frankrig.

- Selvfølgelig kan muligheden opstå for mig igen med den måde, som vi hos Quick-Step kører cykelløb på. Jeg var træt et par dage efter Flandern Rundt, men når man er i god form, så kommer kræfterne jo igen.

Magnus Cort kører Paris-Roubaix som kaptajn for Astana. (Foto: Stephane Mahe © Scanpix)

- Jeg glæder mig rigtig meget til at køre, for de her forårsklassikere er fede. Jeg tror, at man i sidste uge kunne se, at de hårde cykelløb passer mig super fint. Det er der, jeg i finalen kan gøre en forskel, og jeg forestiller mig, at min rolle bliver nogenlunde den samme som i sidste uge, siger Kasper Asgreen.

Sidste uges nummer to fra Flandern Rundt er dog ikke den eneste dansker, der skal en nyde 'en forårsdag i helvede', som Paris-Roubaix.

Magnus Cort (Astana), Mads Pedersen (Trek-Segafredo), Casper Pedersen (Sunweb) og Lars Bak (Dimension Data) er også med.

Løbet kan følges i LIGA på P3 eller på TV 2 Sport.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk