Cecilie Uttrup med helt fremme i Giro Rosa før bjergetape

Cervelo-Bigla og Cecilie Uttrup Ludwig har fået en planmæssig start i Giro Rosa og ligger i top 10.

Cecilie Uttrup Ludwig er glad for tiden. (Foto: Thomas Maheux)

Der er stadig nogle dage til, at herrerne rammer Alperne i Tour de France, men allerede torsdag rammer Giro Rosa en af løbets mest afgørende etaper, når de skal ud på løbets sjette etape ud af ti.

Den slutter nemlig på en 12 kilometer lang stigning op til Gerola Alta, som helt sikkert vil få klassementet til at eksplodere.

Det bliver interessant at se, hvad Cecilie Uttrup Ludwig kan gøre der. Lige nu ligger danskeren nemlig helt oppe som nummer otte samlet. Hun er knap to minutter efter løbets førende rytter Ruth Winder fra Team Sunweb, der også vandt 5. etape tirsdag.

Faktisk var der også en stigning på tirsdagens etape, som skar feltet kraftigt ned, hvor Cecilie Uttrup Ludwig kom ind på en 18. plads.

Onsdagens første hårde bjergetape er den første af tre etaper, som bliver meget afgørende for løbet.Det har vi set nærmere på her.

Selvom det går godt for Cecilie Uttrup Ludwig, så har det været lidt af en nedtur for det danske stortalent Emma Norsgaard Jørgensen, der ligeledes kører for Cervelo-Bigla.

Hun havde nemlig et teknisk problem på holdtidskørslen, som åbnede løbet, og på fjerde etape styrtede hun, hvilket betød, at hun ikke kunne stille til start på den efterfølgende etape.

Det er dermed kun Team Virtus Louise Norman Hansen, så hjælper Cecilie Uttrup Ludwig med at repræsentere Danmark i Giro Rosa.

Facebook
Twitter