Danmarks Cykle Union fyrer direktøren

Per Henrik Brask er blevet fyret i Danmarks Cykle Union, der kæmper med økonomien.

Per Henrik Brask var kun direktør i DCU i lidt over et år. (Foto: NIELS AHLMANN OLESEN © Scanpix)

Per Henrik Brask nåede kun at være direktør i Danmarks Cykle Union (DCU) i et år, før han blev fyret. Han fratræder med øjeblikkelig virkning, skriver Ekstra Bladet.

DR Sporten har også fået historien bekræftet, og fyringen sker på baggrund af manglende samarbejde med resten af unionen. Det var ellers Per Henrik Brasks samarbejdsevne, der blev fremhævet i september sidste år, da han blev præsenteret som ny direktør.

- Med Per Henrik som ny direktør får vi en leder der kan kommunikere og eksekvere. Han kan samarbejde og er købmand. Det har Danmarks Cykle Union brug for, sagde den daværende bestyrelsesformand Niels Sørensen til unionens hjemmeside.

Skulle rette op på økonomien

Per Henrik Brask blev ansat for at rette op på økonomien. Det er ikke gået ubetinget godt, og det var netop på grund af pengemangel, at Danmark ikke stillede op ved EM i landevejsløb tidligere i år.

Ved VM senere i oktober må rytterne selv betale for at repræsentere Danmark.

Per Henrik Brask afløste sidste år David Gullberg, der også blev fyret efter kort tid på direktørposten. Han skabte et millionstort underskud og misinformerede bestyrelsen, inden han blev afskediget i marts 2015. Og nu gik der så kun et år, før DCU også fyrede Per Henrik Brask.

DCU har endnu ikke fundet en ny direktør.

Facebook
Twitter