Dansk cykeldarling efter gennembrud: ’Folk har været så søde’

Cecilie Uttrup Ludwig bragede igennem med flot cykelløb og et følelsesladet interview i tirsdags. Det har affødt mange positive reaktioner.

Tårerne fik frit løb i tirsdags, da Cecilie Uttrup Ludwig havde kørt La Course.

Det var uden tvivl et mindeværdigt øjeblik, da Cecilie Uttrup Ludwig i tirsdags gav interview efter sin flotte fjerdeplads og sit ligeså imponerende soloridt i kvindernes La Course.

- Følelserne fik bare frit spil. Og så var jeg simpelthen bare så glad. Vi var bare SÅ tæt på at rive bukserne af hele verdenseliten. Vi havde en kanon-god team-strategi, og den blev bare udført til perfektion, siger Cecilie Uttrup Ludwig i et interview i Aftenshowet.

- Jeg var sindssygt glad, fordi jeg hele året har haft en målsætning om at være med til at animere cykelløbet. Du ved, være med helt i fronten. Og så at kunne gøre det på så stor en scene i et af verdens største cykelløb for kvinder og med så meget mediebevågenhed, som der har været til La Course… Det var bare helt vildt fantastisk.

Cecilie Uttrup Ludwigs flotte kørsel i løbet sikrede hende sejren i bjergkonkurrencen, og hendes glædesudbrud efter præstationen har fået reaktioner til at strømme ind i indbakken.

- Folk har simpelthen været så søde og skrevet en masse søde beskeder. ”Sindssygt godt kørt!” og ”hvor er det fedt, at du kæmper for kvindecykling”. Jeg gør det, fordi det er min helt store passion, og det er noget, jeg brænder sindssygt meget for. Jeg håber, vi kan få noget mere kvindecykelløb i fjernsynet. Jeg synes, at vi kører nogle fede løb, som også fortjener den eksponering, siger hun.

Over for internationale medier proklamerede Cecilie Uttrup Ludwig, at tirsdagens resultat skulle fejres med champagne, pizza og chokolade. Den festmenu har danskeren snart været igennem.

- Lige efter løbet, fik vi et glas champagne, og det er utroligt, men når man har kørt sådan en 3-4 timers hårdt cykelløb, og så får sådan et halvt glas champagne, jeg siger dig: Det slår hårdt! Jeg har også fået pizza, så nu mangler jeg bare chokoladen, og så kører det.

Tidligere på måneden viste 22- årige Cecilie Uttrup Ludwig, at hun er ualmindeligt godt kørende, da hun sluttede som 6’er i kvindernes store etapeløb Giro Rosa.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter