Danske superben kører World Cup-guld hjem i Berlin

Lasse Norman Hansen og Casper Folsach vandt lørdag aften guld i parløb ved World Cup i banecykling i Berlin.

Lasse Norman Hansen (billedet) og Casper Folsach vandt lørdag aften guld i parløb ved World Cup i banecykling i Berlin. (Foto: VASILY FEDOSENKO © Scanpix)

Lørdag aften var der igen medaljer til Danmark ved World Cup i banecykling i Berlin.

Fredag vandt det danske forfølgelseshold sølv, men lørdag skulle de danske favoritter Casper Folsach og Lasse Norman leve op til deres stærke sæson i World Cup-regi.

Og det var netop, hvad de gjorde.

Danskerne forsvarede nemlig førstepladsen i den samlede stilling ved at køre sig ind som suveræne vindere af parløbet. En gennemsnitsfart på lige under 60 kilometer i timen var nok til at holde briterne Mark Stewart og Oliver Wood bag sig.

En, som håbet, stærk præstation, fortæller Martin Lollesgaard, der er assistenttræner for banelandsholdet.

- Lasse og Casper følger godt op på den succes, som vi har haft i parløb. Jeg var sikker på, at de kunne være med i toppen, så vi gik ind til det med troen på, at det kunne lade sig gøre, så vi er super tilfredse.

- De kører på det helt rigtige tidspunkt i dag, og de andre mister modet og pusten. Det handler om at fange momentet, og det gør de rigtigt godt, siger Martin Lollesgaard.

Der resterer tre World cup-afdelinger i sæsonen. 14.-16. december i London, 18.-20. januar i New Zealand og 25.-27. januar i Hongkong.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter