DCU dropper samarbejde efter VM-anmeldelse

Danmarks Cykle Union dropper gammel sponsor efter ballade om politianmeldelse mod direktør Jesper Worre.

Politiets beslutning om at droppe sagen om afpresning mod Danmarks Cykle Unions (DCU) direktør, Jesper Worre, kommer ikke som den store overraskelse for hovedpersonen selv.

Til gengæld har sagen om it-chefen Rasmus Teilmanns storskærm på opløbsstrækningen under VM - som endte med en politianmelde af Worre for afpresning - fået DCU til at droppe samarbejdet med sponsoren Bikebuster.

- Reklamerne på skærmen var en del af Per Bausagers Bikebuster, og det, som skuffede os allermest som forbund, var, at en, som lever af cykelbranchen, laver så massiv ambush marketing i stedet for at bakke op om det første VM i Danmark i 56 år.

- Vi vil ikke længere have noget at gøre med Per Bausager. Ham taler vi ikke med mere, for den der var simpelthen grov.

- Vi har haft samarbejde med ham til og med sidste år, da han var sponsor for vores juniorcup og damecup, der hed Bikebuster Cup, siger Jesper Worre.

DCU-direktøren krævede, at Rasmus Teilmann betalte 150.000 kroner, som alle andre annoncører, hvis han ville have en storskærm stående langs VM-ruten. Rasmus Teilmanns firma, Info-connect, står bag Bikebusters hjemmeside.

Bikebuster tager dog DCU's beslutning om at stoppe sponsorsamarbejdet med ro.

- Det samarbejde er bare gået ud på, at vi har afleveret nogle penge til dem som sponsor, og det må vi så ikke længere. Det overlever vi nok sagtens, siger Per Bausager.

Han er til gengæld skuffet over, at Bikebuster aldrig fik noget igen for deres sponsorat hos DCU.

- Trods adskillige års sponsorering af dame- og juniorcup i DCU, så havde jeg ikke fået tilsendt så meget som en ståplads til VM, som er det største sportsarrangement på dansk grund nogensinde.

- Jeg siger ikke, at vi skulle sidde på en VIP-tribune. Men jeg har aldrig nogensinde modtaget noget som helst, selvom vi har været sponsor i 4-5 år. Så jeg er helt klart skuffet over DCU.

- Den skuffelse har nok farvet det lidt, da Rasmus kom og spurgte mig, om jeg stadig var med på projektet, for der var jo ikke noget samarbejde med DCU.

- Men selve krigen mellem Rasmus og Jesper Worre har jeg intet med at gøre, siger Per Bausager.

Facebook
Twitter