Ferrari-farvel får Foder til at overveje fremtiden

Den nordjyske cykelrytter Daniel Foder overvejer nu at stå af cyklen, efter at han er blevet bedt om at afbryde samarbejdet med den italienske læge Michele Ferrari.

Daniel Foder overvejer, om afskeden med lægen Michele Ferrari skal betyde, at han stopper som cykelrytter. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Den nordjyske cykelrytter Daniel Foder overvejer nu at stå af cyklen, efter at han er blevet bedt om at afbryde samarbejdet med den italienske læge Michele Ferrari.

- Lige nu synes jeg, at prisen er høj. Det har ikke noget at gøre med, at jeg nægter at tage nogle sure dage eller timer, for det indebærer det her arbejde også. Men man skal konstant opveje, om man synes, det er det hele værd, så det vil jeg gøre de næste dage, siger Daniel Foder til DR og bekræfter dermed, at han overvejer at indstille karrieren.

- Ja, sådan må det være, fastslår rytteren fra Team Concordia - Vesthimmerland Pro Cycling.

DR Sporten kunne allerede i oktober sidste år vise, hvordan Daniel Foder trænede via Michele Ferraris anvisninger, og den 25-årige rytter kom igen i fokus, da han mandag i Ekstra Bladet fortalte, at han igennem godt tre år har samarbejdet med den omstridte læge Michele Ferrari, der er tæt forbundet med en del tidligere rytterprofilers epo-misbrug.

I løbet af dagen reagerede først Danmarks Cykle Union, DCU, imod samarbejdet. Siden udbad nogle af holdets sponsorer sig en forklaring - Bjarne Bunk, der er direktør for Concordia Forsikring og Borgmester Jens Lauritzen fra Vesthimmerlands Kommune.

Efter et bestyrelsesmøde i Team Concordia - Vesthimmerland Pro Cycling blev Daniel Foder bedt om at droppe samarbejdet med Michele Ferrari og dennes søn Stefano Ferrari, hvilket han så også har gjort.

Facebook
Twitter