GENSE Valgrens tunge Tour-exit: Min krop er fucked

Sygdom satte en stopper for Michael Valgrens Tour de France i 2015. Gense det følelsesladede interview med ham umiddelbart efter hans exit.

Hvis ikke man i forvejen kunne se, at Michael Valgren var skuffet, så kunne man høre det. Stemmen vil ikke makke ret, da ordene skal formes. De ord, der formulerer, at den unge cykelrytter ikke kan fuldføre Tour de France.

Valgren er syg og må udgå af Tour de France 2015 på 19. etape. På etapens første stigning bliver han sat af feltet, og derfra var et exit nærmest uundgåeligt.

I dag har den 24-årige cykelrytter så fået en chance for at rette op på sidste års skuffelse. Han skal nemlig være spanske Alberto Contadors hjælper, og han ved således allerede nu, at han skal køre Tour de France til sommer.

En syg Michael Valgren må udgå af 19. etape af Tour de France 2015. (Foto: NILS MEILVANG © Scanpix)

Her kan du gense interviewet med en rørt Valgren fra den dag, han måtte udgå af Tour de France:

- Det er da selvfølgelig noget værre lort. Jeg ville gerne have gennemført etapen og være kommet til Paris sammen med alle de andre, sagde Valgren.

- Jeg vidste inden etapen startede. Jeg kunne mærke, jeg ikke havde fået nok mad ind, og min krop var helt afkræftet. Men jeg prøvede alligevel at hænge i, men der var ikke noget.

- Jeg vidste godt, da jeg var ti minutter efter på første stigning, at jeg allerede havde tabt.

- Jeg var kommet igennem, hvis ikke jeg havde haft det her sygdom-halløj. Problemet er, at jeg har det okay nu – jeg er selvfølgelig øm i nakke og skulder – men min krop er bare fucked.

Tour de France 2016 køres fra den 2. til den 24. juli.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve