Holm: Rolf kan selv være en hykler

Brian Holm er rasende over, at Rolf Sørensen kalder Jesper Skibby for en hykler, fordi han har fortalt om sit omfattende dopingmisbrug.

Brian Holm: - Rolf Sørensen skal flette næbbet i meget alvorlig grad. (Foto: © DR Sporten, DR Sporten)

Den tidligere toprytter Brian Holm er oprørt over, at hans tidligere kollega Rolf Sørensen forleden kaldte det hyklerisk, at Jesper Skibby i sin nye bog åbner op og fortæller om sit omfattende dopingmisbrug i sin lange cykelkarriere.

I interviewet med B.T. sagde Rolf Sørensen, at det kun var ryttere, som i forvejen ikke kunne følge med, der dopede sig.

En udtalelse, som nu får Brian Holm til at fare i flint.

- Jeg synes, Rolf Sørensen er urimelig. Jesper var en seriøs og topprofessionel cykelrytter, som levede for sin sport 24 timer i døgnet. Når han mødte op til en sæsonen, havde han en fedtprocent under otte, mens Rolf mødte op med en god gedigen ølmave, siger Brian Holm.

Mistænkelige træningsmetoder

Den nuværende sportsdirektør hos Team T-mobile mener, at Rolf Sørensen skal holde lav profil, da han heller ikke kan sige sig fri for mistanken om dopingmisbrug.

- Nu har jeg hørt på Rolf de sidste 15 år, hvor han har fortalt stolpe op og stolpe ned om sine helt specielle træningsprogrammer i Italien, og om hvor seriøs han var. Ja, han har faktisk fået os andre til at fremstå, som om vi ikke trænede. Men hvis hans træningsprogrammer var så specielle, ville jeg da gerne se dem, for der er ingen tvivl om, at han kørte stærkere end os andre, siger Brian Holm,som opfordrer Rolf Sørensen til på lige fod med Jesper Skibby at tale ud om årene i 90'erne.

-  Jeg kan sagtens acceptere, at journalister skriver, at vi var dopede. Men når en af vores egne står frem og siger, at han var mere seriøs end os andre, så bliver jeg irriteret. I virkeligheden synes jeg nærmere, at det er Rolf Sørensen - og ikke Jesper Skibby - som er en hykler, siger en vred Brian Holm til DR Sporten.