Kæmpetalenterne Asgreen og Kragh brager ind i top tre på enkeltstart

Egan Bernal holdt førertrøjen på enkeltstart i Schweiz. Kasper Asgreen og Søren Kragh Andersen kørte i top-3.

Søren Kragh Andersen blev nummer tre på enkeltstarten. (Foto: Urs Flueeler © Scanpix)

Lørdag var udpeget som topdyst mellem de førende i Schweiz Rundt, da rytterne skulle ud på en enkeltstart på næstsidste etape.

Her kredsede interessen sig om Egan Bernal i den gule førertrøje, der skulle forsvare sine 41 sekunder i den samlede stilling ned til specialisten Rohan Dennis.

Det lykkedes for Bernal på den 19 kilometer lange rute med start og mål i Goms, hvor han formåede at begrænse tabet til Rohan Dennis til 19 sekunder.

Den 22-årige colombianer viste sin klasse fredag, da han vandt 7. etape på toppen af bjerget San Gottardo, og med Tour de France i baghovedet er der store forventninger til colombianeren.

Søndag kan han så begive sig ud på sidste etape i løbet med et forspring på 22 sekunder, når der igen skal dystes i bjergene og tilbagelægges 3000 højdemeter.

To danskere i top-tre

Yves Lampaert var hurtigste mand med tiden 21,58 minutter, mens Rohan Dennis sluttede som nummer seks og Egan Bernal nede som nummer 11.

Kasper Asgreen kørte først på ugen i den gule trøje i Schweiz Rundt. (Foto: GIAN EHRENZELLER © Scanpix)

I top-3 var der til gengæld godt nyt set med danske briller, da Kasper Asgreen og Søren Kragh Andersen imponerede med henholdsvis en anden- og tredjeplads på etapen.

Da 72 ryttere var i mål, lå danskerne helt fremme som nummer to og tre efter Yves Lampaert, og det blev der ikke rørt ved.

Asgreen var fem sekunder langsommere end sin holdkammerat, mens Lampaert havde ti sekunder til Søren Kragh Andersen.

/ritzau/

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter