Kyllingens cykelløb er stadig hemmelige

Christina Watches vil stadig ikke fortælle, hvad det er for store løb, holdet har fået invitation til.

Der var med store ambitioner, at Michael Rasmussen (tv) og hans sponsor, Christina Hembo, præsenterede det ny cykelhold Christina Watches. (Foto: Jesper Kristensen © Scanpix)

Michael Rasmussens cykelhold Christina Watches er et eftertragtet hold, der er inviteret til løb, som rangerer betydeligt højere end Post Danmark Rundt.

Sådan lød det i ugens løb fra direktør for holdet Claus Hembo til TV2/Sporten. Et kig på den internationale cykelunions regler viser dog, at holdet slet ikke er berettiget til at køre højere rangerede løb, og citatet er da også fejlagtigt, fortæller Hembo.

- Det, jeg sagde, var, at vi er blevet inviteret til løb, der er betydeligt større end Post Danmark Rundt, og det er så blevet oversat til løb, der er højere rangeret, siger Hembo.

Han holder fast i, at løbene er større og mere interessante end Post Danmark Rundt, men han vil ikke fortælle præcis, hvilke løb der er tale om af hensyn til løbsarrangørerne.

- Det kan jo godt være, at de synes, det kunne være sjovt i forbindelse med lanceringen af deres løb at fortælle, at de har Michael Rasmussen med, fortsætter han.

Trækker på smilebåndet

Eurosports cykelekspert Thomas Bay, tror udtalelserne fra Claus Hembo skyldes, at han har været for ivrig efter at melde ud om løb, som endnu ikke er forhandlet helt på plads.

- Der kommer nogle udtalelser fra den front, som bærer tydeligt præg af, at man er ny i sporten - uden at fornærme dem. Det er både et frisk pust, men folk, der har været inden for sporten i mange år, trækker også lidt på smilebåndet, siger Thomas Bay.

Han mener, at det mest realistiske er, at holdet skal køre nogle mindre løb, før det begynder at få invitationer til de store.

 - Man skal se et hold køre lidt, før man beslutter sig for at invitere det. Og løbsarrangørerne er først nu ved at få det praktiske på plads, så der går lidt, før de beslutter sig for, hvilke små hold, de vil have med, siger Thomas Bay.

Facebook
Twitter