Mere World Cup-succes for det danske banelandshold

Det danske banelandshold strøg for anden uge i træk til tops i 4 km holdforfølgelsesløb i World Cuppen. Denne gang i Canada.

Det danske banelandshold strøg for anden uge i træk til tops i 4 km holdforfølgelsesløb i World Cuppen. (Foto: NILS MEILVANG © Scanpix)

De danske baneryttere er tilsyneladende ustoppelige i dette års World Cup-sæson.

I den anden World Cup-afdeling i den canadiske by Milton strøg Danmark nemlig endnu engang til tops i 4 km holdforfølgelsesløb, da de i guldfinalen besejrede det britiske firmahold Huub Wattbike.

Det danske hold bestående af Lasse Norman Hansen, Julius Johansen, Rasmus Lund og Casper Folsach fuldførte distancen i 3.53.499 minutter, hvilket var mere end tre sekunder hurtigere end briterne.

World Cup-sejren er den anden i træk for de unge danskere, der i sidste uge i Paris slog Storbritannien i guldfinalen ved 4 km holdforfølgelses løb.

Det skete i øvrigt, efter at de tidligere på dagen havde sat dansk rekord.

Danmark er altså startet dette års World Cup-sæson på fornemmeste vis. Efter løbene i Frankrig og Canada fører danskerne da også suverænt i den samlede World Cup stilling i 4 km holdforfølgelsesløb foran Storbritannien på anden pladsen.

Facebook
Twitter